Evästeet ja henkilötietojen käsittely

Tällä sivulla kerrotaan HSP Suomi ry:n – HSP Finland rf asiakasrekisteriin liittyvistä tietosuojakäytänteistä ja voimaryhmat.fi-sivuston evästekäytänteistä.

HSPSuomi – HSP Finland rf kerää, käsittelee ja käyttää henkilötietoja osana toimintaansa. Huolellisella henkilötietojen käsittelyllä varmistamme sen, että henkilötietoja käsitellään vastuullisesti. Henkilötiedoilla tarkoitetaan tietoja, joilla henkilöä kuvaillaan ja joista henkilön voi tunnistaa epäsuorastikin.

Yhdistyksen jäsenrekisterin tietosuojaselosteen löydät yhdistyksen verkkosivuilta osoitteesta www.erityisherkat.fi/liity-jaseneksi/yhdistyksen-rekisteriseloste/

Asiakasrekisterin henkilötietojen käsittely

Rekisterin käyttötarkoituksena on yhdistyksen asiakkaiden henkilötietojen ajantasainen hallinta asiakkuuden aikana, asiakkuuden ylläpito ja kehittäminen sekä markkinointi että suoramarkkinointi ja dokumentaation hallinta henkilötietojärjestelmässä. Asiakkaiksi luetaan mm. ostoja tehneet yksityishenkilöt sekä arvontoihin ja viestintäkampanjoihin osallistuneet yksityishenkilöt.

 

Yhdistys järjestää erilaisia tapahtumia kuten mm. keskustelutilaisuuksia, kulttuuritapahtumia, luentoja ja muita tilaisuuksia. Rekisteröityjen henkilötietoja voidaan käyttää esimerkiksi tapahtumakutsujen, tiedotteiden ja kyselyiden lähettämiseen sekä laskutukseen.

 

Asiakasrekisteriin sisältyvät myös kaikki tiedot, jotka syntyvät niiden yhdistysten tai yritysten toiminnassa, joiden kanssa yhdistys on tehnyt sopimuksen yhdistyksen asiakkaille suunnattujen palveluiden tuottamisesta. Myös näissä palveluissa yhdistys toimii rekisterin pitäjänä.

Käsittelyn perusteet:

  • Henkilötietolaki (523/1999)
  • Tietosuoja-asetus 25.5.2018 alkaen
 
Asiakasrekisterin tietosuojaseloste löytyy kokonaisuudessaan painamalla nappia

Verkkosivuston evästekäytänteet

Verkkosivuillamme käytetään evästeitä sivuston toimintaan, mainosten esittämiseen ja liikenteen analysointiin. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden käytön voit myös estää selaimesi asetuksista. Evästeiden käytön estäminen voi kuitenkin estää sivuston normaalin toiminnan.

Evästeet ovat pieniä datatiedostoja, jotka usein sisältävät tavan identifioida käyttäjä, jos tämä palaa sivustolle. Saatamme käyttää sekä väliaikaisia, että pysyviä evästeitä.

Evästeiden lisäksi keräämme henkilötietoja lokitietoihin. lokitiedot pitävät sisällään esimerkiksi IP-osoitteen, selaimen tyypin, verkkoyhteyden palveluntarjoajan, tietoja verkkosivujen käytöstä sekä aikaleiman. Lisäksi voimme käyttää erilaisia tageja ja pixeleitä, joilla analysoidaan sitä, miten käytät voimaryhmat.fi-sivustoa.

Käytämme verkkosivujen liikenteen analysointiin ja sivujen optimointiin Google Analytics palveluita. Saatamme jakaa tietoja verkkosivujemme selaajista myös kolmansille osapuolille kuten Facebookille ja Twitterille. Voit lukea lisää Googlen tavasta analysoida henkilötietoja alla olevan linkin kautta. Sivusto ei ole HSP Suomi ry – HSP Finland rf:n ylläpitämä eikä yhdistys vastaa sisällön oikeellisuudesta.

https://policies.google.com/privacy?hl=fi

Jos et halua hyväksyä evästeitä, voit muuttaa selaimesi asetuksia. Yhdistys katsoo sinun hyväksyneen evästeiden käytön, ellet poista niitä.

Jos haluat lisätietoja koskien yhdistysken eväste- tai tietosuojakäytänteitä, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen [email protected]